Watch us

Meet one of your future colleagues

Dave Faber

GO!-Partner Ambassadeur

"GO! is een revolutionair partnerplatform powered by Dean One en speciaal ontwikkeld voor ‘the next generation’ Partner; die graag zelf klanteigenaar wil zijn, zonder complexiteit. GO! gelooft dat de lokale binding tussen Telecom-/ICT-Partner en klant de sleutel is voor het succes van samenwerking."

Ivonne Vaes

Internal Sales

"Werken op de afdeling Internal Sales is erg uitdagend. Dagelijks spreek ik veel Business Partners, die we bij Dean One zo goed mogelijk proberen te adviseren om voor hun klanten het optimale uit hun internet, telefonie en mobiele telefonie te halen. Service staat bij Dean One voorop!"

Wim Keller

Support and Operations

"Vanuit mijn functie voer ik werkzaamheden uit voor GO! powered by Dean One. Ik houd mij bezig met Support en Operations. Ik vind Dean One een fijne en informele club om voor te werken."

Jeroen Karel

Partner Manager

"Wat de functie van Partner Manager zo interessant maakt, is de dynamiek en veelzijdigheid. Je bent als het ware eigen ondernemer in jouw regio. Je hebt grote mate van vrijheid om het Partnerkanaal naar eigen inzicht te ontwikkelen. Jij bepaalt het succes van de Business Partner binnen Dean One!"